ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські екофани прибрали «Горіховий гай»

|

У Львові волонтери прибирали «Горіховий гай». Акція у львівському парку зібрала кілька десятків учасників, серед яких організатори, активісти проекту «Екофан» та мешканці навколишніх будинків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Понад 50 волонтерів зібрали840 кгсміття. Вивезення забезпечив надійний екологічний партнер міста – компанія «АВЕ».

«Ми спільними зусиллями підготували  парк «Горіховий гай» до відкриття весняно-літнього сезону. Відтепер  тут приємно буде і спортом займатися, і влаштовувати  весняні прогулянки з дітьми, і навіть невеличкі сімейні пікніки. Я із задоволенням долучився до цієї благородної справи і дуже задоволений результатом. Тепер гості міста Лева зможуть отримати справжнє задоволення від прогулянок міським парком, насолоджуючись красою та чистотою наймальовничішої його частини», – говорить учасник акції у Львові Андрій Павлів.

Нагадуємо, що проект «Coca-Cola Екофан – Зміни своє місто до УЄФА ЄВРО 2012™» стартував у грудні 2011 року з метою допомогти українським містам стати ще кращими господарями УЄФА ЄВРО 2012™, об’єднати молодь навколо ідей еко-світогляду і довести, що зміни на краще можуть робити жителі міста власноруч – потрібне тільки бажання, особиста ініціатива та творчий підхід.

Команди екофанів кожного міста змагаються за право отримати грант на реалізацію еко-проекту для свого міста. В рамках змагання вони виконують творчі еко-завдання: онлайн, а також офлайн на вулицях свого міста. Серед офлайнових акцій, запланованих до УЄФА ЄВРО 2012™, – прибирання історичних пам’яток, встановлення смітників, висадка дерев та квітів, а також флеш-моби, інформаційні кампанії та інші креативні формати, покликані звернути увагу жителів міста на його гостинність і чистоту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *