ОСТАННІ НОВИНИ

Регіональний фінал Шкільного кубка з футболу пройде на “Арені-Львів”

|

Фінал Західної конференції Національного кубка шкільного футболу «Євро-2012» пройде на “Арені-Львів”, повідомляє Інформаційний центр “Україна-2012”, посилаючись на Львівську обласну федерацію футболу.
Наразі на Львівщині визначили 8 зон, в яких проходитимуть змагання. В районах турнір візьме старт уже завтра. До переможців районних етапів згодом приєднаються команди обласного центру. 
А у Львові шкільні змагання в самому розпалі. Справа в тому, що на початку весни тут серед загальноосвітніх закладів проходять вирішальні матчі турніру «Котим’яч». Участь у ньому беруть хлопчаки трьох вікових категорій: 5-6, 7-8 та 9-11 класів зі 100 шкіл усіх шести районів міста. Баталії збирають численну глядацькі аудиторію, загальна кількість яких на матчах попереднього етапу склала більше 10 тисяч.
Фінальна частина розпочнеться 2 квітня. Через проведення континентальної першості фінал вирішили зробити особливим. Серед 5-6-класників на вирішальній стадії змагатимуться 18 команд – по три з кожного району міста. 16 з них умовно представляють  16 команд-учасниць Євро-2012, ще дві – символічні команди «Карпат» та ФК «Львів». 
Учні старшої вікової категорії приєднаються до інших учасників Шкільного Кубку. Фінал Західної Конференції пройде на «Арені Львів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *