ОСТАННІ НОВИНИ

Війну в Україні слід припинити 28 жовтня – Томенко

|

 Війна в Україні має бути припинена 28 жовтня цього року, заявив на мітингу у Львові віце-спікер парламенту та один з лідерів БЮТ Микола Томенко. За його с ловами, стан війни в Україні триває тому, що чинна влада в державі воює проти України та всього українського.

За словами політика ця війна полягає у тому, що чинна влада тримає за гратами чільних опозиційних політиків за надуманими звинуваченнями, вона змушує підприємців згортати бізнес, намагається зменшити вивчення в школах української мови та історії.

«Війну мусимо припинити 28 жовтня і потім не чекати до 2015 року, а мусимо домогтися проведення дострокових президентських виборів» – наголосив він.

Представники опозиційних сил зачитали звернення до українського народу  з приводу другої річниці від часу перебування Януковича на посаді Президента України.  У цьому документі чинного голову держави звинувачують у тому, що він встановив у країні антиукраїнський режим, «хоче позбавити українців національної гідності, поставити їх на коліна бідності та загнати у рабство».

Відтак громадян України закликають пам’ятати про головну мету – повалення чинного режиму і готуватися до захисту результатів  голосування на парламентських виборах восени цього року.

Текст звернення буде внесено до порядку денного сесії Львівської обласної ради, запланованої на 28 лютого. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *