ОСТАННІ НОВИНИ

За добу на Львівщині горіли два автомобілі

|

За минулу добу до оперативно-диспетчерської служби надійшло два повідомлення про пожежі, що виникли в автомобілях через коротке замикання електропроводки. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

У першому випадку пожежа трапилась в селищі Поториця Сокальського району. Вогонь охопив автомобіль «OPEL Astra», що належить 32-річному власнику. Полум’я пошкодило лакофарбове покриття та внутрішню обшивку салону автомобіля. Завдяки оперативним діям, бійці МНС швидко встигли загасити пожежу та врятувати автомобіль та майно на суму 50000 грн. За словами фахівців, ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

А 21 лютого, о пів на першу ночі рятувальники знову виїжджали на пожежу, що трапилась по вулиці Вокзальна в місті Стрий. Вогонь охопив автомобіль «Volkswagen Jetta», що належить 46-річному власнику. Полум’я встигло знищити моторний відсік та пошкодити лакофарбове покриття. Оперативність бійців МНС допомогла їм врятувати автомобіль та майно на суму 6000 грн. Як зазначають фахівці, ймовірною причиною пожежі стало також коротке замикання електропроводки.

У зв`язку з цим, Головне управління МНС звертається до водіїв з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки і уважно поставитися до технічного стану своїх автомобілів. Адже, за статистикою, основна причина, або половина всіх «транспортних» пожеж криється в самих автомобілях. Тому будьте уважні при експлуатації транспортних засобів. Пам’ятайте, що пожежа в машині може відбутися несподівано, причому незалежно від того, рухається машина або стоїть на місці.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *