ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» «підписали» екс-форварда збірної України

|

Футбольний клуб «Карпати» досяг домовленості про оренду нападника дніпропетровського «Дніпра» Олександра Гладкого, повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».
Форвард, що має досвід виступів у Національній збірній України, виступатиме у львівському клубі щонайменше до завершення поточного чемпіонату. До слова, контракт Гладкого з «Дніпром» чинний ще два з половиною роки.
За інформацією спортивних ЗМІ, Гладкого, який втратив місце в основі «Дніпра», «сватали» також у «Крив бас» та «Волинь», однак врешті-решт тендер гна футболіста виграли «Карпати».
Новобранець приєднається до тренувального табору «Карпат» вже у неділю, 12 лютого, безпосередньо у Туреччині, де команда Володимира Шарана проводитиме другі навчально-тренувальні збори перед початком другої частини сезону.
У своїй кар’єрі 24-річний нападник виступав за «Металіст», ФК «Харків», «Шахтар» та «Дніпро». Олександр Гладкий – дворазовий чемпіон України (2008, 2010), володар Кубка України (2008), володар Суперкубка України (2008, 2010), володар Кубка УЄФА (2008/2009). За Національну збірну України провів 8 матчів, забив 1 гол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *