ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відбудуться змагання з ралі «Українські ворота - 2012»

|

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення першого етапу Відкритого Чемпіонату України з ралі «Українські ворота – 2012». 4 – 6 травня 2012 року Львівщина прийматиме перший етап Відкритого Чемпіонату України з ралі «Українські ворота – 2012», – повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Змагання відбудуться на території Львівської та Закарпатської областей в рамках Чемпіонату України з ралі. Цей захід є одним із переглядів на проведення етапу Кубку Європи з ралі 2013 року. На сьогодні в Україні статус етапу Кубку Європи мають два українських змагання: «Прайм Ялта Ралі» (АР Крим) та «Ралі Карпати» (Чернівецька та Івано-Франківська обл.).

Для участі в ралі «Українські ворота – 2012» запрошення надіслано представникам 12 країн Європи. За попередніми заявками у змаганнях візьмуть участь понад 70 екіпажів.

Змагання відбуватимуться 3 дні.
4 травня – урочисте відкриття та презентаційний проїзд учасників ралі вулицями міста Львова, після чого учасники попрямують на територію Миколаївського району, де змагатимуться на двох спеціальних ділянках траси.
5 травня – змагання на території Турківського та Дрогобицького районів Львівської області, а також Великоберезнянського та Воловецького районів Закарпатської області.
6 травня – фініш учасників ралі в місті Мукачево Закарпатської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *