ОСТАННІ НОВИНИ

На час Євро Генконсульство Польщі у Львові працюватиме у дві зміни

|

Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові працюватимуть на час Євро-2012 у дві зміни, аби у швидкому темпі видавати візи українцям, які їхатимуть на матчі до Польщі. Про це під час брифінгу розповів Генконсул РП у Львові Ярослав Дрозд.
За його словами, Консульство видаватиме українським уболівальникам візи за спрощеною процедурою, але для цього потрібно мати квитки на матчі.
«За наявності квитка на матч у Польщі людина отримає візу за спрощеною системою. Громадянину України потрібно буде лише подати у Консульство заяву, закордонний паспорт та квиток. Ми будемо швидко видавати такі візи, бо працюватимемо у дві зміни. Усі будуть задоволені. Але нам повинна ще допомагати електромережа і комп’ютерна система, бо бувають такі дні, коли на три години виключають світло і система падає», – сказав Ярослав Дрозд.
Він також зазначив, що людина, яка не придбала квиток на матчі, які проходитимуть у Польщі, але ще сподівається їх придбати там, можуть скористатися «шопінг-візою».
«Не має ніякої проблеми для тих, хто немає квитка, адже людина може отримати «шопінг-візу» і таким чином поїхати до Польщі. Відтак, людина матиме надію, що зможе ще придбати квиток перед самим матчем», – додав Ген консул РП у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *