ОСТАННІ НОВИНИ

Українські та польські митники обговорили підготовку до Євро-2012

|

Учора у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська – Хребенне» (на українській частині) відбулась робоча зустріч експертів митних служб України та Республіки Польща з організації контрольних заходів під час підготовки та проведення Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

Серед основних питань, які обговорювали під час зустрічі, були:

узгодження планів проведення спільних заходів на українсько-польському кордоні;

визначення переліку товарів групи ризику, які можуть незаконно переміщувати під час чемпіонату; обговорення функціонування Центрів з питань координації дій правоохоронних підрозділів митних служб на час проведення чемпіонату.

Поряд з цим під час робочої зустрічі досягнуто домовленостей щодо обміну інформацією про товари, які можуть бути предметами порушення митних правил.

Експерти  зазначили, що основним питанням, яке повинна опрацювати робоча група, є забезпечення максимального скорочення часу здійснення митних процедур, з одночасним гарантуванням  надійності кордону.

Представники делегацій відзначили, що такі зустрічі є потрібними для налагодження подальшої співпраці з урахуванням наближення чемпіонату «Євро-2012».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *