ОСТАННІ НОВИНИ

Лавейкіна лише допитували у справі про махінації із35 газемлі - прокуратура

|

Прокуратура Львівської області розслідує кримінальну справу про зловживання службовим становищем з боку посадовців управління держкомзему у Старосамбірському районі Львівщини, за ч.2 ст.364 КК України. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Йдеться про понад 35 га земель сільськогосподарського призначення, які на думку, правоохоронних органів, безпідставно вилучили із земель запасу та перевели в землі під комерційне будівництво.

Прес-служба прокуратури Львівської області повідомляє, що на даний час у справі проводяться активно слідчі дії та оперативні заходи, спрямовані на встановлення причетності конкретних осіб до протиправної діяльності.

Зокрема, здійснюється вилучення необхідного комплексу технічної та іншої документації, проводяться допити свідків, в тому числі колишнього начальника Управління держкомзему у Львівській області, тощо. За результатами проведених заходів у справі буде прийнято рішення в порядку ст.97 КПК України, щодо можливого порушення кримінальної справи стосовно конкретних осіб. Станом на сьогодні, у справі рішення щодо затримання будь-яких осіб, в тому числі, службових осіб органів місцевої влади та самоврядування, слідством не приймалось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *