ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова пообіцяла бізнесменам покращення життя

|

Українська Податкова служба перетвориться в сервісну службу та покращить адміністрування, заявив голова відомства Олександр Клименко, коментуючи позицію країни у рейтингу Світового банку Doing Вusiness.

“У наступному рейтингу, який буде складено, ми всі побачимо, а підприємці відчують на собі різке зростання”, – Сказав Клименко.

За його словами, таке надзавдання стоїть перед ДПС, і в цьому напрямку вже є значні зрушення. У 2011 році Україна у рейтингу сприятливості ділового середовища втратила за рік 3 позицій і перемістилася на 152-е місце. З таким показником країна опинилася в аутсайдерах списку між Ліберією (151) та Болівією (153). Варто відзначити, що Гондурас, з яким часто люблять порівнювати Україну, знаходиться на 128 позиції списку.

Як повідомлялось, основні перепони, які заважають інвесторам працювати в Україні – це адміністративні бар`єри, нерозвинута інфраструктура та непередбачувана податкова система. Про це заявив керівник податкової та юридичної практики у СНД з компанії “Ernst & Young” Петро Медведєв.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *