ОСТАННІ НОВИНИ

Правовий статус Музею національно-визвольних змагань у Львові впорядкують

|

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич підписав доручення за підсумками наради щодо проблемних питань із завершення реставрації, реконструкції та впорядкування права власності на комплекс приміщень Музею національно-визвольних змагань на вулиці Лисенка, 23а у м. Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, Олег Панькевич доручив управлінню майном спільної власності обласної ради провести інвентаризацію комплексу приміщень Музею національно-визвольних змагань, а також разом із юридичним відділом подати пропозиції щодо впорядкування правового статусу комплексу приміщень музею.

Юридичний відділ спільно з постійною комісією обласної ради з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем повинні підготувати звернення до правоохоронних органів щодо встановлення осіб, причетних до руйнування вежі над пивницею Куркового братства та подати пропозиції про правове врегулювання документації на споруду з підвалами вежі над пивницею.

Також Олег Панькевич доручив підготувати звернення до міського голови м. Львова щодо вирішення питання про відселення мешканців будинку на вул. Лисенка, 23а та співфінансування з обласною радою завершення реставрації та реконструкції Музею національно-визвольних змагань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *