ОСТАННІ НОВИНИ

Відібрано волонтерів УЄФА, які працюватимуть під час Євро

|

5 500 добровольців були відібрані після майже 13 000 інтерв`ю, що пройшли у всіх восьми містах-господарях протягом останніх трьох місяців. Про це Інформаційному центру “Україна-2012” повідомили в прес-службі МОК.

«Волонтерська програма УЄФА Євро-2012 привернула рекордну кількість заявників 23 965. Відтепер 5 500 з них є частиною команди і будуть працювати пліч-о-пліч з більш, ніж 650 співробітниками УЄФА та місцевих оргкомітетів, щоб зробити Євро незабутнім», – відзначає директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

«Ми дуже задоволені роботою волонтерів під час Фінального жеребкування, – сказав Лубківський. – Під час заходу нам допомагало 246 волонтерів, кожен з яких став співорганізатором цієї масштабної події. Вони працювали за 9 напрямами роботи в усіх офіційних місцях – аеропортах, готелях та Палаці «Україна».

Директор турніру підкреслив, що волонтери відіграють вирішальну роль в організації європершості, адже вони допомагають в ефективному здійсненні усіх без виключення проектів Євро-2012. Робота волонтерів має сильний вплив на рівень організації турніру і його сприйняття в країнах-господарях та поза їх межами. «Волонтери – це обличчя спортивної події», – підкреслив керівник МОК.

У січні-лютому відбудеться підписання договорів з волонтерами, у березні розпочнеться дистанційне навчання, а вже у квітні-травні пройдуть тренінги. Безпосередньо операційна діяльність почнеться з кінця квітня і триватиме до початку липня 2012 року, тривалість залучення волонтера визначається в залежності від напряму роботи.

Як розповів директор турніру, для дистанційного навчання буде використано безпрецедентне програмне забезпечення. На етапі співбесід кандидати у волонтери УЄФА вже могли вперше в історії Євро скористатися онлайн-календарем для бронювання зручного часу для співбесіди, під час турніру онлайн-календар дасть змогу планувати волонтерські зміни з смс-нагадуваннями.

У січні відкриється спеціальний волонтерський інтернет-портал, закритий для загального доступу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *