Тимошенко досі не бачила результатів своїх аналізів

|

Юлії Тимошенко досі не надали результати її медичного обстеження. Про це заявив її захисник Сергій Власенко, повідомили «Коментарям» у прес-службі БЮТ.

Власенко повідомив, що влада поширює неправдиву інформацію про те, що Тимошенко нібито-то отримала всі результати обстежень, проведених харківськими медиками, зокрема, результати рентген і результати аналізу крові.

Він нагадав, що відповідну заяву Тимошенко подала ще 10 січня.

«Станом на вечір п´ятниці цих документів у нас не було. Це може свідчити про чергові фальсифікації результатів медичного обстеження Тимошенко, зокрема, аналізу крові», – заявив адвокат.

Власенко також обурився заявою голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що Юлії Тимошенко нібито пропонували здати аналізи, які б досліджували три незалежні лабораторії: «Мені дуже цікаво, яке відношення Єфремов має до пенітенціарної служби?», – сказав захисник.

Власенко також повідомив, що не має офіційного підтвердження про відмову канадським лікарям у можливості провести незалежне обстеження Юлії Тимошенко.

«Мені теж на рівні чуток відомо про те, що Канаді відмовили в можливості відправити сюди незалежних лікарів, проте будь-яких офіційних підтверджень цьому у нас немає», – заявив адвокат.

Як повідомляли «Коментарі», екс-прем´єр-міністр України Юлія Тимошенко 6 січня понад двох годин була непритомна в Качанівському СІЗО (Харків) після того, як їй дали прийняти невідомі ліки, стверджують у партії «Батьківщина».

У Пенітенціарній службі та Міністерстві охорони здоров´я спростували, що екс-прем´єр втрачала свідомість. Але 8 січня Тимошенко возили на обстеження в одну з лікарень Харкова.

Коментарі

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *