ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро у Львові з’являться ще шість готелів

|

Приймаюче місто Львів вважає підготовку готельної інфраструктури до Євро-2012 однією зі своїх найсильніших сторін. Прийняти простих вболівальників під час турніру місту допоможе курортний Трускавець, розташований за80 кмвід міста. Проте місто Лева також здає до турніру готельні комплекси. Як зауважив в інтерв’ю «Урядовому кур’єру» керівник департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Засадний, до старту чемпіонату місто планує здати ще шість об’єктів готельної інфраструктури.

«Непрості економічні умови минулих років, на щастя, не вплинули на плани представників готельного бізнесу, хіба дещо пригальмували темпи будівництва. На карті Львова незабаром з’являться чудові новозбудовані чи реконструйовані готельні комплекси, які стануть окрасою архітектурного обличчя древнього міста. Останні штрихи наносять дизайнери та персонал у новозбудованому на затишній вулиці Фредра, що неподалік центру, готелю «Нобіліс». До єврочемпіонату загалом планується відкрити ще шість готелів. Активно добудовується друга черга п’ятизіркового готелю «Леополіс», у фешенебельних номерах якого розмістяться члени сім’ї УЄФА, дуже затишного і комфортного чотиризіркового готелю на 117 місць – «Вінтаж». Статус п’ятизіркового після реконструкції матиме один серед кращих у місті «Гранд Готель», що на проспекті Свободи. Оновлюється й найстаріший готель Львова – «Жорж», – розповів керівник євродепартаменту.

Він додав, що до існуючої у місті готельної мережі додадуться і фешенебельні номери реконструйованих «Шопена», «Асторії», «Швейцарського». Не так давно гостинно відчинив двері чотиризірковий готель «Рейкарц» на вулиці Городоцькій, а наразі приймає гостей другий з цієї мережі на вулиці Друкарській.

Нагадаємо, наприкінці року у центрі Львова відкрився 5-зірковий готель «Нобіліс», який занесений до каталогу трансферних готелів.

Інформаційний центр «Україна 2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *