ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція затримала наркодилера, який возив із Польщі героїн

|

Оперативники управління боротьби з організованою злочинністю Львівщини затримали 33-річного львів’янина, який возив із Польщі героїн. Як повідомляє СГЗ ГУМВСУ у Львівській області, упіймали зловмисника на кордоні із черговою партією дурману.

За даними міліції, чоловік ховав наркотики у машині: згорток із героїном було ретельно замасковано у корпусі електронного годинника на панелі приладів автівки. Втім, навіть така надмірна конспірація не допомогла. Правоохоронці досить швидко відшукали наркотики та затримали зловмисника.

Проти нього порушили карну справу за двома статтями Кримінального кодексу – ст.305 ч.3 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ст.309 ч.3 (Незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів).

У міліції розповідають, що цього чоловіка вже затримували за  перевезення наркотиків, однак, як втердять в міліції, суд виніс йому надто поблажливе рішення. За інформацією УБОЗівців, підприємливий молодик часто їздив до Польщі по героїн та продавав його у львівських клубах.

Зараз зловмисник перебуває під арештом. Триває розслідування. Наркодилеру загрожує до дванадцяти років ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *