ОСТАННІ НОВИНИ

За пошкодження білбордів з Президентом відповісти порушник повинен – Костюк

|

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк вважає, що за пошкодження білборду із зображенням Президента Януковича необхідно було порушувати кримінальну справу. Про це він заявив сьогодні, 12 січня, під час брифінгу.

«Якщо був порушник, який пошкодив чиєсь майно, то він буде відповідати згідно з чинним законодавством за пошкодження майна. Власне, цей же білборд є чиєсь майно», – зазначив М.Костюк, відповідаючи на запитання про те чи варто було порушувати кримінальну справу за фактом замалювання  фарбою білбордів з новорічним привітанням Президента Віктора Януковича.

Водночас він запевнив, що ці білборди були встановлені однією з приватних рекламних компаній, а обласна адміністрація до цього жодним чином не причетна.

«Білборди з привітаннями президента встановлювали власники рекламних компаній. Це їхній бізнес, вони ведуть його по своїх принципах. Я не вважаю за потрібне питатись, які вони отримали кошти, звідки і так далі», – відповів Костюк на запитання, чи бува ці білборди не встановлювалися за кошти обласного бюджету.

Фото: Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *