ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 5 автобусів з дітьми застрягли на гірській дорозі

|

Учора о шостій годині вечора надійшло повідомлення про те, що на ділянці дороги Славське-Сколе зупинилась колона у складі п’яти автобусів, що перевозили дітей в кількості 149 осіб. Проце повідомляє прес-служба головного управління МНС у Львівській області.

В автобусі їхали діти, які оздоровлюються на базі відпочинку «Прикарпатська ватра» селища Лисовичи Стрийського району та перебували на екскурсії у селищі Славське.

Автобуси зупинилися за 2 км від селища Славське Сколівського району. Причиною вимушеної зупинки стала неможливість руху автобусів на підйомі дороги внаслідок випадання мокрого снігу (близько 2 см) та відсутності підсипки проїзної частини протиожеледовими матеріалами. Бійці МНС, швидко зреагувавши на виклик, прибули на місце події для надання допомоги. Спільними силами ДП «Львівський облавтодор» та працівників МНС рух автобусів з дітьми був відновлений. Для координації дій та уточнення обстановки щодо проїзду на автодорогах минулої ночі працювала оперативна група Сколівського РВ ГУ МНС України в Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *