ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий всіляко заважав відкрити школу боксу — Котельник

Львівський портал

|

25 листопада на прес-конференції у Львові Андрій Котельник заявив, що міський голова Андрій Садовий всіляко намагався завадити йому відкрити власну безкоштовну школу боксу для дітей.

Учора на сесії Львівської міської ради депутати ухвалили рішення про надання приміщення на вул. Шафарика, 16-а в оренду Благодійному фонду Андрія Котельника для будівництва спортивного центру. Приміщення коштуватиме для фонду 1 гривню в рік.

“Ми 4 роки ходили з чиновниками і дивилися жахливі приміщення, – розповів спортсмен. – Це ми самі випадково знайшли. Певно в Андрія Івановича на нього були свої плани.”

За словами боксера зараз приміщення у жахливому стані. У його ремонт чоловік готовий вкласти 2 мільйона гривень. Зранку та ввечері у приміщенні проходитимуть безкоштовні заняття боксом для дітей. У день в приміщенні функціонуватиме платний спорткомплекс для усіх бажаючих.

“Мер говорив, якщо сьогодні ми віддамо приміщення Котельнику за гривню, то завтра до мене прийде сто інших організацій, які проситимуть те саме, – каже боксер. – Садовий робив усе можливе, аби не дати мені приміщення. Було образливо, коли він не хотів подивитися мені в очі, коли я вийшов на трибуну. Невже у Львові є багато людей, які хочуть вкласти два мільйони гривень в руїну? У цих стінах збираються бомжі та наркомани. Коли відриється зал, у мене там будуть займатися діти боксом безкоштовно. Вважаю, що за спорт діти не повинні платити.”

Допомагати Котельнику утримувати зал будуть партнери із Німеччини. Тренери працюватимуть на ставці.

Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *