ОСТАННІ НОВИНИ

Дік Адвокат назвав трьох фаворитів Євро-2012

Львівський портал

|

Головний тренер збірної Росії Дік Адвокат розповів, з ким хоче зустрітися на груповому етапі Євро-2012, перспективах команди Блохіна і як далеко можуть дійти ці дві збірні, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».
«На мій погляд, абсолютно всі збірні з перших 25 в рейтингу УЄФА хороші, – поділився міркуваннями голландський фахівець з «СЭ». – І кожна з них без виключення здатна вийти з групи. Для мене майбутній чемпіонат Європи буде вже п`ятим найбільшим турніром в кар`єрі, і досвід підказує: усі ці попередні підрахунки насправді мало що означають. Ба більше, похмурі думки про те, що ось цього суперника отримати не дай Боже, а ось того – хотілося б, успішному виступу абсолютно не допомагають. Радше навпаки».
На думку Адвоката, на турнірі буде три явних фаворити, але, наприклад, збірна Росії здатна обіграти будь-кого з них: «До Іспанії і Німеччини я б додав ще й Голландію. Німці на нас на першому етапі не потраплять. А двох інших ми можемо обіграти. В одному окремому матчі. Але в цілому з провідними збірними ми поки що не на одному рівні».
Тренер також вважає, що гарні перспективи має  і українська збірна: «Мені хотілося б, щоб на першому етапі з першого кошику нам випала Польща. Але тут мінус полягатиме в тому, що вона не може грати в Україні, де через велику кількість російських уболівальників було б добре грати нам. В той же час команди, які приймають турніри, нерідко проходять на них далеко. Перевага свого поля, підтримка уболівальників тощо.
Україна здатна на сюрпризи. Я небагато матчів бачив з їхньою участю, але команда, в якій є такі гравці, як Тимощук і Воронін, у будь-якому випадку здатна на повагу. І не лише вони – узяти ще Алієва з його ударом і вмінням поводитися з м`ячем. А ще є Шевченко, який у будь-якому віці здатний забивати».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *