ОСТАННІ НОВИНИ

На порталі перепродажу викупили уже 30 тис квитків на євроматчі

Львівський портал

|

Вболівальники, які раніше не змогли викупити квитки на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, завдяки офіційній платформі перепродажу викупили вже понад 30 тисяч перепусток. Про це під час прес-конференції «200 днів до Євро-2012» в понеділок, 21 листопада, повідомив директор місцевого організаційного комітету «Євро-2012 Україна» Маркіян Лубківський.

«Один квиток, який з’являється на порталі перепродажу, не затримується більше, ніж на 10 хвилин», – заявив директор турніру в Україні, коментуючи величезний інтерес до україно-польського турніру.

Нагадаємо, продаж перепусток-2012 за допомогою нового сервісу відбувається за чергою. Покупець та продавець не контактують напряму. УЄФА виступає посередником через платформу, яка працюватиме до 1 березня 2012 року. Для того, аби скористатися новою послугою, необхідно зайти на офіційний квитковий портал турніру, використавши особистий обліковий запис. Якщо ви бажаєте продати квитки, виберіть відповідні перепустки. Після цього вони з’являться у секції «Придбати квитки», де їх власниками зможуть стати зацікавлені особи.  Якщо опція «Придбати квитки» неактивна, то це значить, що наразі жодної пропозиції щодо продажу квитків немає.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *