ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочався ремонт вулиці Пасічної

Львівський портал

|

Як поінформували в управлінні капітального будівництва, на вул. Пасічній виконано складні роботи з заміни інженерних мереж та розпочались роботи з влаштування дорожнього полотна. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Це старий район і інженерні комунікації знаходились у стані, непридатному для подальшої експлуатації. Були замінені водопровідні труби. Ділянка робіт – від вул. Таджицької до вул. Китайської», – повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Зараз на вулиці Пасічні розпочали знімати старий асфальт.

«Роботи почались 3 дні тому, зараз виконано приблизно половину роботи. До кінця тижня ми плануємо повністю зрізати асфальт. З понеділка почнемо асфальтування. Якщо дозволятимуть погодні умови – за три тижні завершимо роботи», – повідомив представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

Як розповів міський голова Львова Андрій  Садовий, на вул. Пасічній у цьому році заплановано покласти 2 шари асфальту. «Йдеться про невелику ділянку дороги – від вул. Китайської до вул. Таджицької. У цьому році тут заплановано покласти 2 шари асфальту. Вже наступного року покладемо 3 шар. Все робиться з дотриманням температурних режимів, які є сьогодні», – зазначив Андрій Садовий.

Рух транспорту на вул. Пасічній перекрито не буде. Адже роботи відбуватимуться окремо по смугах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *