ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали на чолі з Писарчуком пройшли колоною центром Львова з нагоди Дня Незалежності (фото)

Львівський портал

|

Близько трьох сотень членів Львівської обласної та Львівської міської організацій Партії регіонів на чолі з народним депутатом України, головою ЛОО Партії регіонів Петром Писарчуком пройшли колоною центральними вулицями Львова з нагоди 20 річниці Дня Незалежності України, повідомляє прес-служба П. Писарчука.

Регіонали та львівяни, що приєдналися до них, тримаючи у руках державні прапори, пройшли пятдесятиметровою колоною за маршрутом: памятник Т.Шевченку – пл. Ринок – памятник В. Чорноволу – проспект Шевченка – памятник М. Грушевському.

Львівські регіонали вшанували память борців за незалежність України, поклавши вінки з квітами до памятників.

«Століттями наші пращури не тільки мріяли, а й клали на вівтар Незалежності своєї держави найдорожчу жертву – своє життя. Ми, що живемо сьогодні, в неоплатимому боргу перед ними. Наші сьогоднішні проблеми є дуже мізерними перед їхніми труднощами», – наголосив Петро Писарчук у своєму привітанні з нагоди Дня Незалежності.

За словами народного депутата, українцям, наслідуючи подвиг минулих поколінь, в першу чергу потрібно об’єднатися в любові задля утвердження Незалежності та прогресу вільної української держави.

«Не шукаймо ворогів як серед українців, так і наших сусідів, плекаймо повсякчас патріотизм діла, а не словоблудства. Нам всім ще належить вичавити із себе рабську психологію, навчитися бути вільними у вільній державі. За минулі 20 років нам не раз пророкували крах незалежної України. Але з ласки Всевишнього Україна є і буде вічно, а в її працьовитого народу – прекрасне майбутнє. Вітаючи кожного з Вас з таким прекрасним ювілеєм нашої держави, в першу чергу кланяюся в ноги всім ветеранам визвольних змагань, репресованим, політв’язням, кого лякали і не зламали, і хто з нами сьогодні святкує цей ювілей», – наголосив Петро Писарчук у вітальному слові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *