ОСТАННІ НОВИНИ

Наприкінці літа вулицю Пасічну закриють для руху транспорту

Львівський портал

|

У зв’язку з реконструкцією вулиці, а також заміною інженерних мереж, вулиця Пасічна буде перекрита для руху транспорту впродовж 5- ти ночей. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Зараз на вул. Пасічній міняємо інженерні мережі. Це старий район і інженерні комунікації вже знаходяться у стані непридатному для подальшої експлуатації. Тому прийнято рішення замінити водопровідні труби. Ділянка робіт  – від вул. Таджицької до вул. Китайської», – повідомив в. о. начальника управління капітального будівництва Ігор Фалюта. 

Нові інженерні мережі пролягатимуть у районі зелених насаджень, в той час як старі водопровідні труби пролягали під дорожнім полотном. Тож необхідно буде зробити 5 перекопів вулиці, щоб підключити новий водогін.

«В період з 25 серпня, для того, щоб підключити новий водогін, необхідно буде зробити 5 перекопів вул. Пасічної. Для зручності ці роботи вирішено робити вночі. Тож приблизно з 20.00 год. до 6.00 год. ранку вул. Пасічна буде перекрита. Вдень рух буде відновлюватись. Це не перша практика роботи вночі, ми так само працювали на вул. Липинського та на пр. Чорновола. Не можу сказати, що працівникам зручніше працювати вночі, але це робиться для комфорту мешканців», – повідомив представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

Вже після підключення нового водогону розпочнуться роботи з влаштування нового асфальтного покриття. Планується, що всі роботи будуть завершені до жовтня. Перший етап реконструкції передбачає ремонт вулиці Пасічної на ділянці від вул. Личаківської до вул. Дж. Вашингтона.

Загалом, вул. Пасічну ремонтуватимуть від вул. Личаківської до вул. Луганської.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *