ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров попросив критикувати його на Facebook

Львівський портал

|

Прем`єр-міністр Микола Азаров закликав людей виступати на його сторінці у Facebook із критикою: найбільш резонансні зауваження йому прочитають помічники.

“Жодна людина, яка виступила з критикою, на чию б адресу ця критика не була – на адресу директора шахти, губернатора, прем`єр-міністра, президента – за це не піддаватиметься (покаранню – прим. ред.). Нам потрібна ця критика”, – запевнив Азаров на брифінгу в Запоріжжі.

Він зазначив, що критичні оцінки чує і під час поїздок до регіонів, і знайомлячись з повідомленнями на своїй сторінці в Facebook (facebook.com/Nikolay.Azarov).

“Мені ніколи, звичайно, весь час на свою сторінку заходити, але найбільш резонансні повідомлення мені мої помічники показують. Це вже добре”, – розповів прем`єр.

“За кожним із цих повідомлень вже вживаються певні заходи. І система управління в країні має здійснюватися не тільки через бюрократичні канали, а й через суспільні механізми”, – додав він.

Зазначимо, раніше Азаров заявляв, що вважає недоречними скарги на своїй сторінці в Facebook.

“Ця сторінка – не книга скарг і не запис на прийом, а майданчик для обміну думками, інформацією”, – зауважив він у повідомленні, розміщеному на Facebook.

Додамо також, що, зі слів прес-секретаря прем`єра Віталія Лук`яненка, Азаров особисто веде свою сторінку.

ТСН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *