ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому не подобаються алкогольні лобісти в Уряді

Львівський портал

|

Мер Львова Андрій Садовий розкритикував намір Кабміну заборонити  органам місцевого самоврядування вживати будь-які дії щодо регулювання продажу алкоголю. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Громадськість Львова позитивно сприйняла наше рішення про заборону продажу алкоголю в нічний час. Звичайно, це рішення не подобається монополістам, тому що їм треба, щоб  люди вживали алкоголь зранку до вечора, щоб ми були придатком до їхніх надприбутків, які вони планують заробляти. Якщо вони знайшли лобістів в уряді і хочуть забрати у міста право забороняти продаж алкоголю в нічний час, щоб алкоголь продавали на кожному кроці – ми будемо жорстко проти», – зазначив міський голова.

Нагадаємо, нещодавно  у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Кабмін розглядає можливість заборонити  органам місцевого самоврядування вживати будь-які дії щодо регулювання продажу алкоголю. Зокрема, заборона продажу алкоголю в нічний час.

Довідка

24 вересня 2010 року виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями з 22:00 до 10:00 год. Згодом судовим рішенням цю заборону було скасовано, але 20 грудня 2010 року виконавчий комітет повторно прийняв рішення аналогічного змісту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *