ОСТАННІ НОВИНИ

З понеділка на чотирьох міських маршрутах діятимуть проїзні квитки

Львівський портал

|

З 15 серпня на 4 міських автобусних маршрутах діятимуть проїзні квитки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Мова йде про маршрути №1а, 3, 5 та №11. І це є дуже великий позитив. Адже кожна людина може з одним квитком проїхати у двох автобусах, тобто приїхати з певного району до центру міста і в центрі пересісти на інший автобус і доїхати до місця призначення. Фактично мешканець їде за дві гривні по двох маршрутах, таким чином економлячи кошти», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо,  проїзні квитки будуть матимуть забарвлення відповідно до кольорового зонування міста – це допоможе городянам швидше зрозуміти головні принципи нової транспортної схеми міста.  ЛК АТП – 1, яке обслуговуватиме радіальні маршрути, отримало першу партію трансферних квитків

19 серпня у Львові відбудуться громадські слухання щодо проекту рішенню про затвердження нової маршрутної системи громадського транспорту  загального користування у Львові. Ознайомитися з новою маршрутною системою Львова можна тут. Відповідно до нової маршрутної мережі у місті курсуватиме 6 радіальних та 40 хордових маршрутів. Радіальні маршрути проходитимуть від периферійних районів до центра міста (обслуговують автобуси великої місткості), а хордові з’єднуватимуть периферійні райони міста (обслуговують автобуси середньої місткості).

Поетапно маршрутну мережу планують впровадити до кінця цього року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *