ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської облради завтра також займуться захистом Тимошенко

Львівський портал

|

Позачергову сесію Львівської обласної ради депутати розпочнуть зі звернень на захист Тимошенко та героїзації Бандери і Шухевича, інформує прес-служба ЛОР.

9 серпня 2011 року позачергова сесія Львівської обласної ради розпочнеться із ухвалення двох заяв: про арешт Юлії Тимошенко та рішення судів про звання Героя України щодо Степана Бандери та Романа Шухевича. Таку пропозицію підтримали більшість голів фракцій Львівської обласної ради на нараді, скликаній головою обласної ради Олегом Панькевичем.

За пропозицією голів фракцій, Олег Панькевич на початку сесії виголосить проекти заяв, за які голосуватимуть депутати. Також обласна рада звернеться до районних та міських рад Львівщини з рекомендацією провести позачергові сесії рад з таких самих питань.

Далі депутати перейдуть до розгляду запланованих питань порядку денного, зокрема щодо затвердження переліку об’єктів і заходів, що фінансуються коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію пріоритетів розвитку регіонів Львівської області.

Початок сесії – о 10.00.

Нагадаємо, Львівська міська рада на сьогоднішньому позачерговому пленарному засіданні прийняла звернення, в якому заявила про свій категоричний протест та незгоду з тими подіями, що відбуваються в суспільно-політичному житті країни. Депутати 72 голосами висловили позицію щодо політичних переслідувань опозиції, вседозволеності влади та порушення конституційних прав громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *