ОСТАННІ НОВИНИ

На території Львівщини визначено 22 об’єкти, які добудують за кошти з держсубвенції

Львівський портал

|

Міністерство фінансів вже затвердило перелік об’єктів незавершеного будівництва на території Львівщини, які добудують за кошти з державного бюджету. 59 млн грн субвенції підуть на завершення 22 об’єктів соціально-культурної сфери. Про це сьогодні під час засідання бюджетної комісії Львівської облради повідомив начальник управління економіки Львівської облдержадміністрації Володимир Ромака.

За його словами, в першу чергу обирали об’єкти будівництва загальнообласного значення, які мають найвищий ступінь готовності, проектно-кошторисну документацію та пройшли повторну експертизу. Відтак, понад 25 млн грн. з загальної суми державної субвенції підуть на завершення 10 об’єктів, які планують ввести в експлуатацію вже цього року. Решта суми розподілять на об’єкти, які планують завершити в 2012-2013 роках.

Водночас, депутати Львівської облради та члени бюджетної комісії висловили невдоволення тим, що головне управління економіки не повідомило про формування такого переліку об’єктів і список було сформовано непропорційно відповідно до районів.

Крім того, як повідомив під час засідання комісії заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький, перший транш коштів державної субвенції вже надійшов на рахунок області. Проте кошти можна буде використати і отримати другий транш лише після затвердження переліку об’єктів Львівською облрадою. Якщо облрада список не затвердить, кошти Львівській області не виділять, а розподілять між іншими областями.

Нагадаємо, 9 серпня Львівська облрада збереться на позачергову сесію, де має затвердити перелік об’єктів незавершеного будівництва, які фінансуватимуть за рахунок державної субвенції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *