ОСТАННІ НОВИНИ

Через закриття руху до Рясне-2 проводять службове розслідування

Львівський портал

|

Уже наступного тижня рух по вул Шевченка у Рясне-2 буде відновлено. Про це сьогодні під час виїзного брифінгу повідомив міський голова Андрій Садовий.  

«По Рясному-2 ми з максимальним випередженням графіка ремонтні роботи закінчимо. Там буде нормальний проїзд для мешканців. Зараз по цій ситуації йде службове розслідування, люди пишуть пояснювальні. Хочу перепросити львів’ян за ті незручності, які виникли. Ремонт дороги – це завжди великі незручності, але інших технологій проведення ремонтних робіт, як закриття дороги, нема. 

Об’їзд у Рясне-2 є дуже складним, бо район віддалений від міста. Це всім не подобається, але треба ще тиждень потерпіти. З понеділка там буде якісна дорога і їздитимуть усі маршрутки», – зазначив міський голова Андрій Садовий. 

Нагадаємо, 18 травня для ремонтну закрили вулицю Шевченка від вул. Величковського до шляхопроводу. Цю ділянку ремонтуватимуть 10 днів. Транспорт курсує через села Бірки та Брюховичі. На ділянці до моста вже покладено два шари асфальту.

Від 20 травня до Рясне-2 курсує міський маршрут №54 – з Рясне -2 по об’їзній дорозі і до приміського вокзалу. На маршруті працює 6 автобусів. Вже з 29 травня рух на ділянці від вул. Величковського до шляхопроводу буде відновлено. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *