ОСТАННІ НОВИНИ

Очна ставка Мельниченка та Кучми таки відбулася

Львівський портал

|

Сьогодні у Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури пройшла очна ставка між колишнім Президентом Леонідом Кучми та екс-співробітником його охорони Миколою Мельниченком. Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив після чергового відвідування Генпрокуратури сам Л.Кучми.«Ставка відбулась. Я ішов сьогодні на зустріч у прокуратуру з добрим настроєм, бо у мене вчора в моїй родині був ювілей… Тому хочу заздалегідь сказати, що настрій мені, за великим рахунком, не зіпсували, тому що я ще раз переконався, що правда на моїй стороні», – сказав Л.Кучма, додавши при цьому, що коментувати, як саме відбувалася очна ставка, не буде.

«Я ще раз переконався і вже про це неодноразово говорив, а тим більше, що чим менше говориш, тим краще для мене, так що я краще промовчу. Те, що я сказав, мені додати сьогодні більше нема чого», – зазначив колишній Президент.

На уточнююче запитання, чи давав він відповідь на якісь питання М.Мельниченка, Л.Кучма сказав: «Ну, на якісь так».
Водночас, пославшись на норму Кримінально-процесуального кодексу, екс-президент наголосив, що не має права казати, на які саме запитання він давав відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *