ОСТАННІ НОВИНИ

Китайська гречка ніяк не допливе до України

Львівський портал

|

Логістична компанія Shtef Freight, яка уповноважена доставити першу партію гречаної крупи з Китаю, посилається на певні форс-мажорні обставини та повідомляє про пізніший термін доставки – а саме 27 квітня 2011 року. Про це «Коментарям» повідомили у прес-службі Державної продовольчо-зернової корпорації України.Воднчас на офіційному сайті компанії  Mediterranean Shipping Company S.A., де в режимі он-лайн  відображається інформація про маршрути усіх вантажів, у лінійному  розкладі судна MSC BERYL кінцевою датою надходження теж вказано 27 квітня 2011 року.

Нагадаємо,  перше судно з 504 тоннами гречаної крупи, купленою Україною в Китаю, вийшло з порту Далянь (КНР) 11 березня. Очікувалося, що воно прибуде в порт Одеси 5 квітня. Всього уряд планував завезти з Китаю 20 тис. тонн гречки для покриття внутрішнього дефіциту в цій крупі.
Сьогодні у ЗМІ з`явилася інформація, що прибуття до України судна з партією китайської гречки на борту, заплановане на 5 квітня, відкладається. Про що повідомила прес-служба державного підприємства "Одеський морський торгівельний порт".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *