ОСТАННІ НОВИНИ

Французький дизайнер привіз до Львова колекцію, створену для прима-балерини

Львівський портал

|

Спеціальний гість Lviv Fashion Week Christophe Guillarmé представив на весінньому тижні моди у Львові свою колекцію осінь-зима 2011-2012. У його новій колекції домінує біле та чорне. Основна тематика колекції – романтичний стиль, який перегукується з роковими нотами. У пошуках ідеального образу дизайнер черпає натхнення з танцювального всесвіту: вишукані чорні сукні покликані відтворити строгість та дисципліну балетних тренувань. За словами французького кутюр`є, створення кожного окремого образу, оздоблення шовковими стрічками та паєтками вимагало у нього багато часу.

Загальну палітру сливового, перламутрово-сірого та домінуючого чорного Christophe Guillarmé пожвавив кольоровими акцентами фуксії і помадно-червоного. Також у новій колекції дизайнер поєднав сукні з джерсі, специфічно кроєних шкіряних елементів, в`язаних деталей і прозорих тканин, вишитих паєтками і пір`ям.

«Мій стиль упізнається з першого погляду, бо я намагаюся поєднувати традиційний творчий підхід з якісною вишуканою обробкою і створювати сучасні ультражіночі сукні. У своїх колекціях я намагаюся не повторюватися, не боюсь експериментувати», – сказав Christophe Guillarmé під час прес-конференції.

Надихнув французького модельєра на створення цієї колекції російський балет, вінтаж 40-х років ХХ століття та творчість балерини Agnes Letestu. Christophe Guillarmé зокрема вважає, що його колекція достойна носити прима-балерина. «Жінка у моїй колекції повинна бути сильною. Вона, як танцівниця, готова гарно одягнутися і одразу йти на вечірку», – додав він.

Наступною колекцією французького кутюр`є стане колекція чоловічих сорочок, принаймні він би цього хотів.
Christophe Guillarmé – випускник Ecole Superieure des Arts Appliques, розпочинав кар`єру співпрацею з брендами J.C. de Castelbajac, Dice Kayek, Stella Cadente. Першу колекцію презентував у 1998 році. Далі французький кутюр`є стає багаторазовим учасником Тижнів моди в Парижі, Дубаї, Маракеші, Бангкоку, Південній Кореї, Торгівельного фестивалю у Каннах. Співпрацює з відомим хореографом, сценографом і актрисою Mia Frye.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *