ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали фігуранта справи про вбивство Лістьєва?

Львівський портал

|

Затриманий нещодавно біля Трускавця громадянин Росії може бути причетним до справи про вбивство очільника ОРТ Влада Лістьєва. Як повідомив сьогодні на прес-конференції начальник ГУМВСУ у Львівській області Богдан Щур, нещодавно на Львівщині затримали громадянина Росії, якого підозрюють у скоєнні кількох важких злочинів. Начальник міліції розповів, що прізвище затриманого Владіковський Василь, 43 роки.

При ньому знайшли немало грошей – тільки євро було 74 купюри номіналом по 500 євро, а ще долари, гривні та рублі. Крім того, в машині виявили кілька паспортів на різні прізвища з фото Владіковського.

Очільник львівської міліції повідомив, що затриманого розшукує поліція Санкт-Петербурга.

Найцікавішим є те, що затриманий може бути членом так званого "тамбовського" злочинного угруповання, лідера якого Володимира Кумаріна (Барсукова) восени минулого року почали називати серед замовників убивства Лістьєва, а Василя Владіковського російські медіа називали серед фігурантів цієї резонансної справи, ґрунтуючись на показах ще одного члена "тамбовських" Юрія Колчина, якого раніше засудили за участь у вбивстві депутата російської Держдуми Галини Старовойтової.

Нагадаємо, Владислава Лістьєва убили 1 березня 1995 року біля під`їзду його квартири у Москві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *