ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській митниці зупинили контрабанду будматеріалів

Львівський портал

|

Контрабанду будівельних матеріалів затримали на пункті перетину “Краковець”, повідомляє прес-служба Львівської митниці. За даними прес-служби, громадянин України повертався з Польщі вантажним автомобілем «ДАФ» з напівпричепом.

Він подав для митного контролю товаросупровідні документи, згідно з якими ввозив на митну територію України вантаж «шпалери, клей, ґрунтівку для дерева, лаки для паркету та інші будівельні матеріали в асортименті» загальною вартістю 24 тис. євро. Відправником вантажу було вказано фірму в Лондоні, а отримувачем –  одне з приватних підприємств Києва.

Однак під час митного огляду автомобіля в кабіні водія було виявлено інший пакет документів на вказаний вантаж. Згідно з ним відправником товару є німецька фірма та вказано іншого отримувача. На запит митного органу з Німеччини надійшла відповідь, яка підтверджує, що документи, подані до митного контролю в Україні, фіктивні, а вартість вантажу насправді майже 75 тис. євро.

За  цим фактом, за ознаками статті 352 Митного  кодексу України, складено протокол про порушення митних правил. Товар  та транспортний засіб затримано. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *