ОСТАННІ НОВИНИ

Силові структури хочуть затримати першого заступника голови облради?

Львівський портал

|

Представники ВО “Свобода” в обласній раді оприлюднили інформацію про те, що з Києва виїхала група одного із правоохоронних органів, аби провести затримання першого заступника голови Львівської облради Петра Колодія. Як заявила голова фракції ВО “Свобода” у Львівській обласній раді Ірина Сех, цю інформацію повідомило джерело в правоохоронних органах.

Представники якої саме структури поїхали до Львова і що може стати підставою для затримання П.Колодія учасники брифінгу не змогли сказати.

Натомість сам Петро Колодій заявив, що те ж таки джерело повідомило, що за ним уже 10 днів ведуть спостереження та прослуховують телефони. “Я це відчув, бо уже кілька днів телефон зависає, несподівано вимикається, тобто є незрозумілі технічні проблеми і не лише в мене, а й кількох інших депутатів” – сказав він.

Водночас перший заступник голови облради наголосив, що змінювати номер телефона не збирається, рівно ж як і десь ховатися. “Я нікуди не поїду, а працюватиму на своєму робочому місці” – сказав він.

За словами П.Колодія, митна мафія пішла у контратаку, зважаючи на останні події довкола Львівської митниці і активну участь П.Колодія в розкритті контрабандних схем на кордоні.

“Але замість того, щоби проводити реальне розслідування злочину, починається цькування людей, котрі запобігли цьому злочину і повідомили про нього громадськість” – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *