ОСТАННІ НОВИНИ

Перші квитки на Євро-2012 поїдуть до Білої Церкви

Львівський портал

|

З’явилась уточнена інформація про першого щасливця, якому вручать ваучери на право придбання квитків вже 1 березня. УЄФА методом лотереї вибрав першого реєстранта, яким виявилась мешканка Білої Церкви з ініціалами В.М. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили у прес-службі МОК. Нагадаємо, у Києві та Варшаві у вівторок відбудеться запуск продажу квитків, які можна замовити лише на офіційному сайті UEFA.com з 1 по 31 березня.

Президент УЄФА Мішель Платіні візьме участь у церемонії у Варшаві, яка почнеться о 16 год. за центральноєвропейським часом в Науковому центрі ім. Коперника. Урочистий захід також відвідають президент Польського футбольного союзу Гжегож Лято, посли турніру Збігнєв Бонек і Анджей Шармах та інші видатні особи.

За 820 кілометрів від Варшави – у київському Українському домі – на аналогічній церемонії гостей турніру привітають посол турніру Олег Блохін, директор турніру в Україні Маркіян Лубківський, представник президента УЄФА з питань Євро-2012 Франтішек Лаурінець та операційний директор UEFA Events SA Мартін Каллен. Захід пройде за участі Віце-прем’єр-міністра-Міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова, голови Нацагенства Володимира Ковалевського та керівників приймаючих міст.

МОК нагадує, що в березні уболівальники зможуть подати заявки на квитки, хоча вже відомі двоє щасливчиків, які стали володарями перепусток на матчі турніру, який пройде з 8 червня по 1 липня 2012 року. На обох церемоніях по чотири квитки на перші поєдинки збірних Польщі та Україні будуть вручені двом переможцям проведеної напередодні лотереї. Під час заходів в обох країнах буде визначено ще по щасливчику, які отримають по чотири квитки на ігри збірних України та Польщі.

Нагадуємо, що офіційна церемонія початку продажу квитків пройде 1 березня о 17:00 в приміщенні «Українського дому» у Києві.

Інформаційний центр “Україна-2012”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *