ОСТАННІ НОВИНИ

«Концерн Галнафтогаз» придбав дві нові пересувні лабораторії

|

«Концерн Галнафтогаз» закупив дві нові мобільні лабораторії для оперативного контролю якості пального у своїй мережі АЗК «ОККО» на додаток до двох, що уже працюють у структурі компанії. Після оснащення автомобілів усіма необхідними технічними засобами та лабораторним обладнанням, мобільні лабораторії пройдуть атестацію у Держстандарті. А вже у другому кварталі вони розпочнуть перевірки на АЗК мережі «ОККО». 

Повна вартість однієї такої лабораторії – приблизно 2,5 млн. гривень. «Це чималі кошти, – каже керівник відділу контролю якості «Концерну Галнафтогаз» Алла Сидорович, – але ми йдемо на такі інвестиції, тому що якість пального та якість сервісу – це основа основ нашої мережі». 

Нові мобільні лабораторії «Концерну Галнафтогаз» укомплектовані найсучаснішим високоточним обладнанням австрійського виробництва і здатні за 10-15 хвилин відібрати проби пального на заправці й провести експрес-методом їх аналіз приблизно за тридцятьма різними показниками. Маючи чотири пересувні лабораторії, як запевняє Алла Сидорович, виїзди наших контролерів на АЗК «ОККО» стануть частішими, компанія буде оперативніше реагувати на скарги й побажання клієнтів, а також надавати послуги з контролю за якістю нафтопродуктів стороннім організаціям. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *