ОСТАННІ НОВИНИ

Два ДТП з автобусами сталися через негоду на трасі Київ-Чоп

Львівський портал

|

У зв’язку із негодою та через обмежену видимість для водіїв транспортних засобів на автодорозі сполученням Київ-Чоп біля села Старий Яричів Буського району відбулося дві дорожньо-транспортні пригоди за участю маршрутних автобусів, які перевозили пасажирів. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Одна із автопригод сталася близько 10.00 год. За попередньою інформацією, яка ще уточнюється, водій вантажного автомобіля скоїв зіткнення з пасажирським автобусом, який рухався за маршрутом «Львів-Буськ» (на момент аварії в автобусі знаходилося 20 пасажирів).  

Унаслідок цього зіткнення два пасажири маршрутки отримали тілесні ушкодження, а ще один пасажир від отриманих травм загинув на місці події.

Крім того, неподалік від цієї аварії, сталася ще одна. Водій іншого автобуса, який рухався за маршрутом «Львів-Соколя», не впорався з керуванням та в’їхав в одну із вантажівок, які стояли колоною на правому узбіччі цієї ділянки дороги (біля села Старий Яричів) і перчікували негоду. Унаслідок цієї автопригоди один із пасажирів автобуса отримав травми (перелом руки).  

Зараз на місці аварій працюють слідчо-оперативні групи, які повинні встановити обставини та причини вищевказаних ДТП.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *