ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд виділить на ліквідацію наслідків діяльності гірничих підприємств Львівщини 44 млн грн

Львівський портал

|

У рамках додаткової угоди до угоди між Кабінетом міністрів України та Львівщиною, уряд виділить 44 мільйони на промислові об`єкти Львівської області, що завдають шкоди екології області. Про це сьогодні під час президії Львівської обласної ради повідомив начальник головного управління економіки Львівської ОДА Денис Шмигаль.
За його словами, цьогоріч уряд виділить 44 мільйони гривень власне на ліквідацію наслідків діяльності гірничих підприємств та шахт Львівщини.

Денис Шмигаль зазначив, що видатки на різні об`єкти будуть різними. До прикладу, на відновлення екологічної рівноваги та порушених земель на підприємстві «Стебницький Полімінерал» спочатку було заплановано виділити 28 млн грн., але насправді виділять 14,5 млн. На «Роздільську сірку» буде виділено 13,2 мільйонів замість 13,4, а соь на підприємство «Яворівська сірка» буде виділено 14 млн грн замість запланованих 9 млн.

«На деякі промислові об`єкти збільшено фінансування, оскільки їх недофінансували минулоріч. А зменшення видатків на деякі об`єкти пояснюється тим, що бюджет є обмеженим», – сказав Д.Шмигаль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *