ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий обіцяє виплатити борги “Львівелектротрансу” , та не каже, коли

Львівський портал

|

Кошти на заробітну платню працівникам «Львівелектротранс» частково закладатимуть у бюджеті міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
За минулий рік з Державного бюджету електротранспортники недоотримали на перевезення пільгових категорій пасажирів 1,6 млн грн. Цьогоріч субвенція, порівняно з минулим роком, зменшилася від 29,372 млн грн. до 27,7 млн грн. У зв’язку з недофінансуванням, заробітну плату за грудень електротранспортники отримали лише частково – 25%.

Кошти для виплати заробітної плати працівникам ЛКП «Львівелектротранс» закладатимуть у бюджеті розвитку, заявив сьогодні міський голова Андрій Садовий.

«Держава заборгувала за минулий рік 1 мільйон 600 тис. гривень за пільговий перевіз населення. Власне, це та сума, яка сьогодні є боргом по зарплаті працівників. Ми звертаємось до уряду, щоб ці кошти нам компенсували. Будемо також передбачати кошти в бюджеті розвитку, який прийматимемо 17 лютого. Звичайно, ми людей в біді не лишимо. Ми знайдемо можливості ці кошти заплатити. Але це неправильно. Держава не виконала свої зобов’язання», – зазначив під час виїзного брифінгу міський голова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *