ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевич зустрінеться з послом Фінляндії

Львівський портал

|

Напрямки співпраці Львівської області та Фінської Республіки обговорюватимуть голова Львівської області Олег Панькевич та Надзвичайний та Повноважний посла Фінляндії в Україні Крістер Міккелссон під час зустрічі у Львівській обласній раді у середу, 9 лютого, 13.00. Ця зустріч відбудеться у рамках офіційного візиту на Львівщину пана Посла, який триватиме 8 – 10 лютого.

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич та Надзвичайний та Повноважний посол Фінляндії в Україні Крістер Міккелссон обговорять ситуацію в регіоні, перспективи подальшого економічного та політичного співробітництва нашої області з Фінляндією. Це вже другий візит пана Посла до Львова. Уперше він побував у нашому регіоні восени 2009 року.

На території України діє 71 підприємство з фінляндськими інвестиціями. Найвідоміші з них: «Нокіа», «Коне», «М – Реал», «Раутаруукі», «Оріон», «Конекрейнс», «Валіо», «Люмене груп». Обсяги двосторонньої торгівлі товарами між Україною та Фінляндією (за 8 місяців 2010 р.) становили 272 млн. дол. США. Фінляндія до України імпортує папір та картон, електричні машини та устаткування, полімерні матеріали, пластмаси, котли, машини, чорні метали, фармацевтичну продукцію та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *