ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська обласна рада проведе спеціальну сесію з питань підготовки до Євро - 2012

Львівський портал

|

Львівська облрада проведе спеціальну сесію, присвячену підготовці до Євро-2012. Про це прес-службі повідомив голова Львівської облради після робочої поїздки на стадіон та аеропорт.

“Питань дуже багато і ми хочемо мати на них відповіді. Тому ми ініціюватимемо спеціальну окрему сесію з питання використання коштів з підготовки до Євро — 2012" — зауважив голова облради.

Зокрема, він підкреслив, що депутатів цікавить, як використовуються кошти на такі об`єкти. “Тому що дуже дорога вартість, наприклад, стадіону. Якщо аналізувати, скільки потрібно коштів на проведення Євро – 2012, то це декілька бюджетів Львівської області. За ці гроші вся область могла б жити кілька років, однак усі ми розуміємо, що питання проведення Євро – 2012 є важливим. Тому нам дивно, чому змінюється кошторисна вартість, зокрема, стадіону, більш, ніж удвічі цікаво знати, як проектувався цей об`єкт і чому попередній проект не врахував того додаткового фінансування і проведення додаткових робіт. Нам важливо знати, як буде використовуватися цей об`єкт після завершення Євро — 2012” – наголосив голова Львівської облради. 

Водночас О.Панькевич зауважив, що зараз можна говорити про те, що матчі Євро-2012 у Львові відбудуться, а місто та область матиме позитиви від проведення матчів чемпіонату. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *