ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину прибула делегація з Горлівки

Львівський портал

|

З 7 лютого до 9 лютого 2011 року у Львівській області з візитом перебуває делегація з Горлівки Донецької області, повідомляє прес-служба ЛОДА.
Представники міста приїхали для поновлення, підписаних у 2008 році, угод про економічне та гуманітарно-культурне співробітництво між Буською, Городоцькою, Миколаївською, Самбірською райдержадміністраціями Львівської області та Горлівською міською радою Донецької області.

«Маю надію, що дні вашого перебування на Львівщині стануть корисними для розвитку економічної та культурної співпраці і особисто для вас. Хотілось би, щоб ви приїжджали сюди відпочивати, оздоровлюватися. Також маю надію, що ви, спілкуючись із головами РДА, отримаєте для себе великий досвід. Переконаний, що делегація із Львівщини також зможе відвідати Донеччину для того, аби перейняти ваш довід», – зазначив голова ЛОДА М.Цимбалюк під час зустрічі з членами делегації.

Також він подякував представникам Горлівки за допомогу у гасінні пожежі на шахті «Межирічанська».

«Ми отримали величезну допомогу від Донецького регіону», – сказав М. Цимбалюк.

Своєю чергою велику подяку висловили гості за те, що Львівщина так щиро прийняла дітей із Горлівки на Різдвяні свята. Окрім цього, гості із Донеччини запросили 100 дітей із Львівщини у травні відвідати їх регіон та базу для відпочинку у Криму. Перебуваючи на Львівщині, горлівчани мають на меті ознайомитися із роботою Львівського автобусного заводу, аби невдовзі придбати кілька автобусів і тролейбусів для свого регіону.

грн

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *