ОСТАННІ НОВИНИ

Замість Єгипту українці масово їдуть відпочивати до Таїланду та ОАЕ

Львівський портал

|

Через масові антиурядові заворушення в Єгипті українським туристам пропонують або перенести тур на пізнішу дату, або перебронювати путівку до іншої країни. Пишуть Коментарі посилаючись на «Дело».

«На світовому ринку альтернатив у ціновому та якісному відношенні у Єгипту немає. Єгипет – основний пляжний масовий зимовий напрям не тільки для українців, але й для європейців. Всі інші країни або далеко розташовані і набагато дорожчі, або ж просто не зимові», – пояснює комерційний директор компанії Tez Tour Ukraine Аркадій Маслов.

Заміни коштують набагато дорожче. Якщо тижнева путівка до Єгипту обходиться вітчизняному відпочивальнику від 500 доларів, то аналогічний відпочинок в ОАЕ та Таїланді – мінімум у 1100-1300 доларів. Дешевих пропозицій зараз знайти неможливо, тому, що доступні путівки були розкуплені вже давно.

«Найпопулярнішими напрямками зараз стали ОАЕ, Таїланд, Гоа, Мальдіви, Домінікана, Сейшели, Малайзія (острови Лангкаві, Борнео). За цими напрямками зріс попит. Багато турів, особливо в ОАЕ і Таїланд уже розкуплені. Тому ми рекомендуємо не зволікати, а вже зараз планувати свою відпустку», – каже директор з туризму компанії "Пан Юкрейн" Олена Шаповалова.

На відміну від російських операторів, де ціни на відпочинок на інших курортах у російських туроператорів виросли на 10-15%, або 100-200 євро, українські поки ще не підняли ціни на тури в цих напрямках.

«На даний момент ціни не підвищилися. У Туреччині, наприклад, зараз низький сезон, і вартість турів невисока. Але ближче до літа ціни зростають, досягаючи свого піку в серпні, і так відбувається з року в рік», – продовжує Маслов. 

Але не виключено, що ціни в цих напрямках різко підуть вгору, коли туристичні країни помітять різкий наплив туристів. Тоді й знижки пропадуть і акції, а ціни зростуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *