ОСТАННІ НОВИНИ

Гладиш не претендує на роль розкольника - Петро Писарчук

Львівський портал

|

 Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук вважає, що заяви Ігоря Гладиша є яскравим свідченням того, що він не готовий очолювати таку поважну структуру як Львівська міська організація Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

За словами П. Писарчука, подальшу партійну долю Ігоря Гладиша буде вирішувати партійна конференція, на якій голові Львівської міської організації Партії регіонів доведеться не заяви робити, а звітувати про виконану роботу перед однопартійцями.

«Без сумніву, мене є за що критикувати і перш за все тому, що саме завдяки моєму наполяганню Ігоря Гладиша було обрано на посаду голови Львівської міської організації Партії регіонів. Але внутрішньопартійні справи не завжди мають бути публічними. Це азбука будь-якої партії. Знаючи реальний авторитет пана Гладиша серед товаришів по партії та й жителів Львова, берусь стверджувати, що він не є тією фігурою, яка претендує на роль розкольника в міській парторганізації. Сенсації не буде», – заявляє Петро Писарчук.

За словами керівника Львівської обласної організації Партії регіонів, і надалі даватиметься принципова оцінка тим, хто розглядає Партію регіонів як власну «кормушку» та намагається використовувати її для прикриття своїх сумнівних діянь.

Нагадаємо, учора І.Гладиш оприлюднив заяву, буцім П.Писарчук примушує його написати заяву про звільнення з посади голови Львівської міської організації Партії регіонів “за власним бажанням”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *