ОСТАННІ НОВИНИ

На евакуацію українців з Єгипту МНС надали 10 млн грн

Львівський портал

|

 Кабінет міністрів України виділив Міністерству надзвичайних ситуацій (МНС) 10 млн грн для здійснення невідкладної евакуації громадян України з Арабської Республіки Єгипет в Україну у зв`язку з політичною ситуацією, що склалася у цій країні. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 78-р від 31 січня 2011 р., текст якого оприлюднений на сайті уряду.

Згідно з розпорядженням, Міністерству фінансів України потрібно здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

МНС необхідно узгодити у триденний строк з Міністерством фінансів та Міністерством економічного розвитку і торгівлі перелік витрат, пов`язаних із здійсненням невідкладної евакуації громадян України з Арабської Республіки Єгипет в Україну. МНС також дозволено передбачити у договорах про закупівлю послуг з перевезення громадян України попередню оплату в розмірі 100 відсотків їх вартості. Також МНС необхідно подати до кінця квітня 2011 р. Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *