ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати не хочуть будувати пам`ятник Бандері власним коштом?

Львівський портал

|

Депутат обласної ради від фракції Партії регіонів Ігор Грещук пропонує будувати пам`ятник Степану Бандері у Львові за кошти депутатів обласної та Львівської міської ради та місцевих бізнесменів.

“Я нічого не маю проти Степана Бандери, але мені здається, що такий пам`ятник треба будувати не бюджетним коштом, а створити фонд, куди б можна було перерахувати кошти, як це було з будівництвом пам`ятника Петрушевичу у Буському районі” – наголосив він.

За його словами, депутати люди не бідні, можуть долучитися до цієї справи та залучити представників місцевого бізнесу.

Така пропозиція викликала негативну реакцію з боку представників ВО “Свобода”, зокрема, депутатів Ірини Сех та Ірини Фаріон, які намагалися перекричати І.Грещука. Потім у нього забрали слово і відімкнули мікрофон. Однак І.Грещук вийняв з гаманця гроші, поклав їх на стіл президії і заявив, що це його внесок у будівництво пам`ятника.

На це голова обласної ради Олег Панькевич заявив, що гроші на будівництво зняли з коштів ЛОДА і облради, а також запропонував, щоби депутат Грещук звернувся до лідера Партії регіонів Віктора Януковича, аби той пожертвував кошти на будівництво пам`ятника Бандері у Львові.

Нагадаємо, вчора облрада заклала в бюджеті 400 тисяч гривень на добудову пам`ятника Степанові Бандері у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *