ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада розгляне питання про стан автодоріг області

Львівський портал

|

Львівська обласна рада розгляне питання про стан автомобільних доріг в області. Як повідомляє прес-служба Львівської облради, таку пропозицію висунув голова комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв`язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний під час засідання комісії.

Також на розгляд сесії Львівської обласної ради члени комісії пропонуватимуть питання "Про затвердження Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства Львівської області на 2011 – 2014 роки".

Депутати розглянули понад 20 робочих питань порядку денного. Серед них: про стан розрахунків за перевезення пільгових категорій пасажирів автомобільним транспортом загального користування; про стан фінансування об`єктів доріг комунальної власності; про будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання яких виконувались у 2009 – 2010 роках.

Крім того, управління житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації представило на розгляд комісії Програму енергозбереження в житлово-комунальному господарстві Львівської області на 2010 – 2015 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *