ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні в будинку органної музики прозвучить «Український реквієм»

Львівський портал

|

Сьогодні, 27 вересня о 20.00 год. у Львівському будинку органної музики прозвучить «Український Реквієм» для солістів, хору, оркестру та органу.  Концерт присвятити жертвам репресій, депортацій та  голодоморів ХХ століття в Україні. Проект вийшов спільно з серією «Духовної музики України» Фундації «АНДРЕЙ».

«Над створенням такого твору, що складається із дванадцяти частин і поєднує західноєвропейські традиції з золотими пластами українського фольклору, пішло понад три роки напруженої праці композитора і понад п’ять років цілого підготовчого комітету», – розповів автор ідеї та втілення «Українського реквієму» Михайло Перун.

Постав цей твір з благословення Блаженнішого Любомира Гузара, Глави Української Греко-Католицької Церкви, а також зусиллями композитора Олександра Козаренка, автора ідеї та втілення Михайла Перуна, поета Назара Федорака. Реалізувався такий масштабний проект у серії «Духовна музика України» Фундації «Андрей» за підтримки Львівської міської ради, повідомляє прес-служба ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *