ОСТАННІ НОВИНИ

Горбаль влаштував обдарованим дітям з малозабезпечених сімей екскурсію Львовом

Львівський портал

|

В межах  відзначення Всесвітнього дня туризму на Львівщині під патронатом голови Львівської ОДА Василя Горбаля засновано благодійну Програму “Зустріч зі Львовом”. Програмою передбачено екскурсія Львовом для дітей пільгових категорій і обдарованих дітей Львівщини. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

У Львові з нагоди свята голова ЛОДА Василь Горбаль зустрів і привітав 280 дітей з усіх районів Львівської області і вручив пам’ятні подарунки. «Не у всіх батьків є можливість показати дітям Львів, тому ми організували для дітей екскурсію містом. Хочеться, щоб вони отримали приємні емоції», – повідомив Василь Горбаль.

Після урочистості діти мали змогу погуляти вулицями старого міста з відвідуванням історичних куточків: Львівського музею зброї «Арсенал», Львівської опери, аптеки-музею, музею коштовностей, Домініканського собору, Вірменської церкви.

Нагадаємо, що туризм визначений одним із основних напрямків у розвитку Львівської області. У структурі ЛОДА створено відповідне управління, яке займається питаннями розвитку туризму на Львівщині. «Наша робота має бути спрямована на те, щоб забезпечити туристам комфортне перебування в нашому регіоні. І, відповідно, щоб Львівщина отримала від цього максимальний зиск», – додав голова Львівської ОДА.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *